top of page

TRENING:  Svakodnevno od 08:00 - 22:00 

               BODYBUILDING

 

Doslovno znači "izgradnja tijela" koji je planski i sistemski proces povećanja muskulature tijela i definicije tijela. Sami proces se vrši vježbajući sa utezima i na posebno oblikovanim spravama s ciljem stimuliranja rasta mišićne mase. Za rast i obnovu mišića izuzetno je važna prehrana bogata bjelančevinama koji su zaslužni za rast i obnovu mišića te ugljikohidrati za nadoknadu izgubljene energije

             INDIVIDUALNI TRENING

 

Osobni trener pokazat će Vam kako trenirati sigurno i pravilno. Pruža mogućnost savjetovanja, motrenja i držanja Vašeg rada pod kontrolom kako bi postigli što bolje rezultate.

Osobni trener će vam pomoći u motivaciji da budete redoviti na treninzima te će vam dati savjete o prehrani,treningu i odmoru.

Postoji mogućnost izrade programa vježbanja u skladu sa vašim željama i mogućnostima, pomoći u odabiru redoslijeda vježbi i sprava.

                  FITNESS

 

Ujedno označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane. Fitness je noviji izraz i koristi se u procesu razvoja, podizanja ili održavanja na visokoj razini općih psihofizičkih sposobnosti i karakteristika organizma. Posebnu vrijednost imaju tzv. suvremene kardio-sprave, tj. simulatori na kojima se mogu provoditiciklička kretanja poput trčanja, hodanja, veslanja, vožnje bicikla i drugo, koji kompjuterskim programima omogućavaju precizno doziranje i kontrolu optimalnog opterećenja te su tako iznimno praktične za pripremanje vrhunskih sportaša kao i rekreativaca.

bottom of page